1. 12. 2009

Klima-classic na Aqua-therm 2009

Jako každý rok, i letos se Klima-classic účastnil prestižního odborného veletrhu Aquatherm 2009! Klima-classic je dlouhé roky největším distributorem klimatizace TOSHIBA v oblasti střední a jižní Evropy a s podílem na trhu ČR bezmála 70% - tato skutečnost je velmi zavazující, ale rovněž na nás klade nové a větší nároky. Letošní expozice nebyla jen expozicí zcela nového typu, ale byla zároveň největší výstavní prezentací klimatizace TOSHIBA, která byla v České republice až do současnosti ke spatření.

Součástí stánku byla přehledná prezentace všech produktů firmy – jak zařízení TOSHIBA, tak čerpadel kondenzátu BlueDiamond, kterých je Klima-classic výhradní dovozce, tak i ostatního montážního příslušenství.
Nově pojatá expozice s plochou 100 m2 patřila na veletrhu k největším. Nově pojatý koncept byl v rámci výstavy nejen „nepřehlédnutelný“, ale umožnil předvést návštěvníkům náš sortiment téměř kompletní, včetně plně funkčního provedení tepelného čerpadla vzduch – voda TOSHIBA ESTIA.


Hlavní exponát: tepelné čerpadlo TOSHIBA ESTIA

Hlavním exponátem, lákadlem a středobodem dotazů návštěvníků bylo zcela funkční model nového tepelné čerpadlo vzduch-voda TOSHIBA ESTIA.

TOSHIBA ESTIA od prvního okamžiku vstoupila mezi ostatní tepelná čerpadla s velkým důrazem a u návštěvníků veletrhu zaznamenala velký zájem. Mezi hlavní výhody oproti konkurenčním firmám patří široké možnosti regulace a ovládání dalších zařízení, přesná regulace výkonu a vysoká účinnost provozu při částečném zatížení – a mnoho dalších výhod!

Klimatizace TOSHIBA

Jak jsme již řekli, nový koncept expozice umožnil předvést návštěvníkům a montážním firmám takřka kompletní sortiment klimatizace TOSHIBA, od malých split-systémů až po největší VRF systémy a jejich příslušenství.
Na veletrhu bylo vystaveno téměř padesát různých jednotek TOSHIBA všech typových řad. Návštěvníci si mohli prohlédnout všechny typy vnitřních jednotek a reprezentanty venkovních jednotek.

Čerpadla kontenzátu BlueDiamond - MiniBlue, MaxiBlue

Důležitou částí expozice byla čerpadla kondenzátu BlueDiamond, která se vyznačují neuvěřitelně tichým provozem, spolehlivostí a bezúdržbovým provozem.

Doprovodný program

Expozice byla doplněna o doprovodný program pro návštěvníky jak z řad koncových uživatelů, tak i z řad montážních firem z oboru klimatizace, topení a TZB.

Pro odbornou část bylo připraveno slosování s mottem „Čerpadlo za vizitku“, které probíhalo 3x denně a výherci si tak odnesli bezmála 70 hodnotných cen – včetně 19 ks hlavní výhry – čerpadla kondenzátu MiniBlue s teplotními senzory.

Pro koncové uživatele byla připravena golfová patovací soutěž o výstavní slevy na dodávku klimatizačního zařízení Toshiba a bylo příjemným překvapením, kolik golfových nadšenců se rekrutuje z řad zájemců a klimatizační zařízení TOSHIBA!

Děkujeme všem účastníkům losování a výhercům upřímně blahopřejeme!

 

Shrnutí

Klima-classic svojí letošní expozicí na veletrhu Aqua-therm 2009 potvrdil vysoký profesionální standard a stálou snahu o zvyšování úrovně a kvality prezentace svých produktů a služeb pro zákazníky ze všech oblastí, jejichž spokojenost je pro nás vždy to nejdůležitější.
Zároveň byla potvrzena vedoucí pozice společnosti Klima-classic s.r.o. nejen mezi dodavateli klimatizací TOSHIBA, ale klimatizačního trhu všeobecně. Expozice na veletrhu Aqua-therm 2009 jednoznačně potvrdila pozici značky TOSHIBA na českém trhu klimatizací a tepelných čerpadel a společnosti Klima-classic jako jejího největšího dodavatele.

Děkujeme všem návštěvníkům expozice Klima-classic s.r.o. na veletrhu Aqua-therm 2009 a věříme, že při příštím veletrhu budeme moci ve svém stánku uvítat i ty zákazníky a obchodní partnery, s kterými jsme neměli příležitost se v tomto roce setkat.

Pojetí, rozsah i provedení expozice plně potvrdilo, že Klima-classic a TOSHIBA patří k největším firmám a značkám, které jsou na trhu. Zároveň potvrdilo výrazný obchodní rozvoj a „product support“ oproti ostatním značkám, která hlásí výrazný pokles obchodních ukazatelů. Pokles, který způsobila současná finanční krize – tento pokles však ani firma Klima-classic, ani značka TOSHIBA v České republice nezaznamenala!


Těšíme se na příští společná setkání,
Tým Klima-classic s.r.o.

Soubory připojené ke stránce

KLIMA–CLASSIC s.r.o.

Kbelská 618/44
198 00 Praha 9 – Hloubětín
CZECH REPUBLIC

281 012 612
800 554 622 (800 KLIMAC)



Registrovat | Přihlásit